Вебінар «Еразмус+ ІнфоДень: Жан Моне для новачків» в межах #ErasmusDays 2022 (14.10.2022, онлайн)

14 жовтня 2022 р. в межах #ErasmusDays 2022 Національний Еразмус+ офіс в Україні провели вебінар «Еразмус+ ІнфоДень: Жан Моне для новачків». У заході взяло участь понад 40 представників закладів вищої освіти, які не мають досвіду подачі заявок та реалізації проєктів Жан Моне.

Під час вебінару спікер Петро КРАЙНІК, менеджер НЕО в Україні, презентував Програму ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр., ключові напрями та зосередив увагу на можливостях Жан Моне. Було висвітлено ключові особливості напряму, вимоги до партнерств, розміри та умови фінансування піднапрямів Жан Моне (Модулі, Кафедри, Центри досконалості) тощо. Учасникам було надано рекомендації щодо перших кроків участі, пошуку партнерів, створенню акаунту організації на порталі FTOP. Спікер також представив покрокову інструкцію участі в конкурсах, пошуку конкурсної програми, подання заявки на участь у конкурсі Жан Моне, а також її подальшого оцінювання експертами.

Наприкінці вебінару всі учасники мали змогу взяти участь у Q&A сесії, отримавши вичерпні відповіді та поспілкувавшись з колегами-новачками.


ПРЕЗЕНТАЦІЯ “Програма ЄС Еразмус+ 2021-2027 рр.: можливості напряму Жан Моне для новачків”.

Дякуємо всім за участь! Віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України, партнерів та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA #StandWithUkraine #ErasmusJointForcesUA #Erasmus35yearsUkraine

 

Попередня Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції в межах проєкту ЄС ...